Kaplan Burovic

Home » Tekstovi Kaplana Burovica » ČUVAJMO SE „SRBA“ U NAVODNICIMA!

ČUVAJMO SE „SRBA“ U NAVODNICIMA!

U vezi Albanaca koji nam se pretstavljaju kao Srbi –
Na njihovim sajtovima i po organima štampe, listovima, revijama, časopisima i knjigama, radio-televizijskim stanicama, albanski buržuaski intelektualci falsifikuju sve i svašta protiv nas, bezobrazno izmišljaju najmonstruoznije stvari, lažu i kleveću na sva usta, psuju i vređaju najprostački, urliču, optužuju i, ni da demantujemo to ne dozvoljavaju nam. Ne pseudonimima, kako to čine oni protiv nas, već ni našim pravim imenima!
U isto vreme oni su preplavili naša glasila, medija, posebno sajtove, ali ne kao Albanci, već pod maskom Srba, i to veliko-Srba, “neprijateljski” raspoloženi prema Albancima. Svakojakim pseudonimima, najčešće SRBIN, SRPKINJA, MILOMIR, MILOJKO, JAROSLAV, VASOJEVIĆ, LALA, DUŠKA, pa i KARAÐORÐE! Uvijeno, sa rukavicama, često i vrlo spretno, oni preko naših sajtova propagandiraju svoje falsifikate, laži, izmišljotine, svoju velikoalbansku propagandu. Mi im to objavljujemo i ne sumnjajući u ništa loše. Mi im i verujemo! Njihove falsifikate, laži i izmišljotine primamo pravo za zdravo, kao uštavljenu istinu, golu i neoporecivu istinu, dok oni u svom demonskom trijumfu trljaju ruke od zadovoljstva, regrutujući protiv nas ne samo svoje Albance i svakojake tuđince, već i naše naivne ljude.

Koliko za primer navodim vam “SRKINJU”, koja nam preko sajta INTERNET NOVINE SERBSKE, u vezi mog dopisa Crnci Ulcinja, dana 1.12.2008, tobože kao “komentator” doslovno piše:

FABRIKOVANJE ISTORIJE (203.201.70***) 61/12/2008 12:47:40520

Gde god se albanci umesaju u tumacenje istorije ja ne verujem ni rec. Bila sam desetak puta u Ulcinju izmedju 1970 – 80 ne vidoh nijednog jedinog crnca. Ali ako je to i tacno onda romi po ulcinju nisu poreklom iz Indije nego su izgleda deca tih crnaca i crnogoraca. A nama cim je neko crnoput proglasimo ga romima. Uzgred receno osim siptara i roma u Ulcinju ni nema vise neko par porodica srba i par porodica crnogoraca. Neosporno je da je prica interesantna ali da li je i istinita ? (Podvukao,- KB)

Vidite prefriganost ove “SRPKINJE”: pre svega ona nam se pravi i veliko-Srpkinja, koja ne veruje Albancima “ni reč”.
Drugo: ona nam kaže da autor dopisa o crncima Ulcinja, ovaj Kaplan Burović, nije Srbin, kako vam se pretstavlja, već Albanac. Zaboravila je samo da nam kaže da je ovog “Albanca” 10 puta na živo odrala, tražeći mu albansku čapru i, pošto je ne nađe, više puta je pokušala da ga i fizički likvidirala. A pošto se spasi i njihovog zatvora i preko medija raskrinkava ovu sortu Albanaca, čini sve da nam ga prikaže kao lažova, kome vi, Srbi, ne treba da verujete ama ništa, jer – kako vidite – i o crncima Ulcinja on ne piše istinu!
Ovo je virulenta angažovanost ovih Albanaca. Preko svih svojih glasila, pa i preko tuđih, gde god uspeju da prodru, oni čine sve da me blamiraju i da odbiju od mene pre svega moju braću, Srbo-Crnogorce i Makedonce, pretstavljajući me kao Albanca, kome ne treba verovati “ni reč”, jer on “FABRIKUJE ISTORIJU”! Ovo moje “fabrikovanje” istorije (moje albanološke teze po kojima oni nisu ni autohtoni, niti Iliri, ponajmanje Pelazgi!) njih je posebno opeklo i boli. A pošto sama mrzi Srbo-Crnogorce i Makedonce, misli da i mi mrzimo Albance, pa se nada da će, i samim žigosanjem Akademika Burovića kao Albanca, postići svoj cilj.
Pošto vam se ovako pretstavila kao “ljuta antialbanka” i ubacila vam u usta prvu pilulu svog otrova protiv Kaplana Burovića, evo gde vam podmeće i drugu pilulu njenog otrova: “osim siptara i roma u Ulcinju ni nema vise neko par porodica srba i par porodica crnogoraca”. A ovo znaći da je Ulcinj – njihov, albanski!
I samo, ovo je dovoljno da shvatite da nemate posla ne sa jednom veliko-Srpkinjom, već ni sa jednom najobičnijom Srpkinjom. I samo ovo je dovoljno da shvatite da imate posla sa jednom Albankom, ali ne običnom i poštenom, već sa jednom od onih Albanki koje, kako vidite, rovare i intrigiraju protiv našeg naroda sve i svašta, a u službi veliko-albanskog nacionalizma, šovinizma i rasizma.
A da imamo posla sa jednom Albankom, to nam svedoči i njen pravopis, koji nije srski, već albanski.
Mi smo je blagovremeno demaskirali i raskrinkali na licu mesta, posebno perom Luke Tomovića i Svetlane Kapetanović. Posle ovoga ona se više nije pojavila na ovom sajtu, ali je kao vetar prohujila po ostalim sajtovima, razume se – novim pseudonimima, gde nam pretendira da je albanski ne samo Ulcinj, već čitava Crna Gora, do vrha Lovćena! Naravno, opet sa pozivom da se moja braca udale od mene: batalite Albanca Kaplana Burovića!
Sa žaljenjem moram istaći ovde da su joj neki i poverovali, pa su me sledstveno i batalili. Ili ovo nije istina Petre Milatoviću?!

Posle dve godine rovarenja preko ostalih naših sajtova, sigurno misleći da smo je zaboravili, evo gde nam se ova “veliko-Srpkinja” opet vraća na ovom sajtu, INTERNET NOVINE SERBSKE, samo sada pod jednim drugim imenom – DRUŠKA. Ova KRUŠKA (kruška na albanskom znači svat, ženski!), dana 10.11.2010, u vezi dopisa Srbina muslimanske vere Zejnela Zejneli, “komentariše”: (Donosim faksimil)

DUŠKA (93.139.76.***) 12109

10/11/2010 1:26:11 PM
Goranci su i kao većina albanaca na Kosovu i muslimana u Bosni pravoslavnih korijena i oni to dobro znaju. Kad su se već njihovi preci odrekli pravoslavlja sad neka se oni odreknu Islama i vrate u pravoslavlje svi će biti dobrodošli u Srpski narod.
12109
Goranci su kao većina albanaca na Kosovu !
Obratite pažnju ne samo na upoređenje sa Albancima na Kosovu, već i na pravopis imena Albanac, koje ona, kao uvek, piše malim slovom, po albanskom pravopisu!
Ne samo moj prijatelj Boro Jugović, već i mnogi drugi Srbi, verujem da su progutali ovu pilulu otrova ove bezobrazne provokatorke. Ili nemamo posla sa pilulom otrova ?! A kad su oni to progutali, koji Srbin muslimanske vere nije progutao to ?!
Koja poštena Srpkinja piše i traži to od Srba muslimanske vere ?! Nijedna !
A što se cilja ovom njenom potražnjom ?
Zar se ne cilja da se ovim Srbima, kojima je – razume se (!) – draga njihova muslimanska vera, kaže: Vidite, Srbi vas primaju u svoje redove samo pod uslovom da se vi vratite u pravoslavlje ! Mi, Albanci, to ne tražimo od vas, jer smo i mi muslimani ! Zato batalite Serbe i ajte sa nama!
Ovi albanski spiclovi znaju dobro da će naši muslimani radije bataliti svoju srpsku nacionalnost, negoli svoju muslimansku veru. Pa to su na Kosmetu već mnogi i učinili i tako su ovi Albanci postigli većinu stanovništva te naše pokrajine!
Mi, Srbo-Crnogorci i Makedonci hrišćanske vere, niti smo tražili i niti tražimo to od muslimana. Ne od onih na Kosmetu, već ni od ovih koje imamo sred Beograda! Nama je brat mio – koje vere bio. Mi smo muslimana Mehmet-pašu Sokolovića proglasili i za Srpsku Majku, ne trazeći od njega da se vrati pravoslavlju. A kad smo pašu proglasili za Srpsku Majku, utoliko pre ćemo prigrliti kao brata subašu i čauša, a da ne govorimo za običnog muslimana, sa kojim smo uvek delili i dobro i zlo.
Lično poznajem Srbe pravoslavne vere iz Niša, Nikolu Savića i Anastasa Kocića, koji su se sa Srbinom muslimanske vere pobratimili od vremena, negde 1949. godine. Mogu vam navesti i puno drugih ovakvih primera, ne samo iz Niša, već i iz drugih naših gradova i sela.
Isto tako ja vam mogu navesti i puno drugih albanskih protuha, koje su preko naših sajtova, sa njihovim srpskim imenima-pseudonimima, pravili svoju veliko-albansku propagandu protiv našeg naroda. Ali i ovoliko mislim da je dovoljno.
Ovim dopisom pozivam ne samo Redakciju ovog sajta, već i sve druge redakcije, da budu pažlive i da ne dozvole ovim albanskim protuhama da iskoriste naše sajtove, medija, za njihovu prljavu propagandu. Ako hoće da u ime “demokratije” objave njihove “komente”, dopise, neka odmah pored tog “komenta” sa takvim pilulama postave anti-komenat i anti-pilulu.

Čitaocima preporučujem da budu obazrivi i da ne uzmu pravo za zdravo ono što čitaju. Iza svake rečenice i reči neka otvore oči da im se što ne podmeće. Neka se paze od otrovnih pilula ne samo kad im se pružaju ovako, sa pseudonima, već i sa kojim punim imenom i prezimenom, jer se i pod takvim firmama znaju kriti ovi naši albanski “prijatelji”. Sa druge strane, i među nama ima prodanih duša, koje će, za koji pišivi droga ili prostituta dolar ovih Albanaca, proturiti nam takve pilule. Mi nismo samo okruženi sa svih strana od neprijatelja. Imamo ih i u kući, među nama. Zato treba da budemo obazrivi i spremni na sve i svašta.

Piš: Prof. Dr Kaplan BUROVIĆ, akademik

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: